nämäkin valmistuivat tänään!

Tähän ylimpään korttiin taustapaperi ja kuva tulostettu taas joanna sheenin vauva cd:ltä:D!Aina sillon tällön tulee otettua cd esiin ja tehtyä jokunen kortti...aika yksinkertainen, mutta ei muka passannu kukat, napit eikä muutkaa boordihässäkät tähän korttiin!

 

sitten ajattelin yhtä kihlaparia kokoajan jolle siis tein tätä mutta tää ei vaan onnistunu:(!Mulla on idea mutta en saanu vaan sitä sitte korttin,jos sitten kun on omat leimasimet niin voin leimailla miten vaan näitä pariskuntia:D!nää ei kyllä kovin rakastuneilta näytä:O!

näissä leimakuvissa siis kävi niin että hommasin itelle muutamia kuvia näistä ja sitten vasta tilasin omat leimasimet!!!!Näinkin voi siis käydä!Mää vaan haluan nämät!Mukava käyttää skräppäilyynki ja nimenomaan yhdessä erilaisia leimasimia,tai siis mulla on mielikuvia minkalaisia teen sitten joskus:DDDD!

Ja tuo on sitten tahallaan liimattu alareunaan kiinni toi onnittelu!Ei passannu keskelle....miten tää on paremman näkönen kumminki korttina kun tässä kuvassa?mmm....