Eilen saapui jo ihanaa leimakuupostia.farmarityttöjä ja muutama orava!yllärinä tulivat nuot oravankuvat, nyt voinkin  osallistua p*skarteluhaasteeseen sillä!Aina uus leimakuva on mukavampi värittää.

Ja aivan ihanan kortin parini oli tehnyt, kyllä sitä on pyöritelty ja ihasteltu!Kiitos lähetyksestä!

muutama kortti tähän postaukseen vielä...kihlaparille kortiksi tein ekaa kertaa tällä leimasimella(en muista nyt mitä leimasimia näät on)

ja sitten yks matti myöhänen-kortti.tein tämän oikeestaan p*skarteluhaaste 2:een jonka aiheena siis 1 leimakuva,2 taustapaprua ja 3 kukkaa.Mutta kun mulla ei ollu vielä näitä 'kukkia'...tilasin merirosvostanssit englannista ja eilen vasta tulivat.

olin ihan mielissään kun kaikki pojat innostu tekeen pääkalloja ja miekkoja.ne leikkeli niitä tuhottomasti, kun ne teki ison armeijan kuulemma. no aamulla ihmettelin että mitä nämät paperisilput lattialla on?muutama miekka oli ehjä....oli kuulemma ollu sota ja kaikki olivat tuhoutuneet:O!Oikeesti en voi tajuta...eka leikellään monta tuntia ja liimataan eri värisiä huiveja ja miekkoihin kahvoja ja lopuksi revitään ne tuhannen palasiksi:/!ei ymmärrä,ei.