Haaste # 68

TEKSTIVIESTI TALTEEN


Tekstiviestit eivät ole enää pelkkää yksityishenkilöiden kuulumisten vaihtoa. Tekstiviesteillä voi ostaa palveluita, varata leikkausajan tai lainata jopa rahaa. Suurin osa viesteistä lienee kuitenkin ihan arkipäiväisten asioiden hoitamista, kuten kehotuksia tulemaan kaupan kautta tai ilmoituksia siitä, että tulossa ollaan mutta hieman myöhästytään. Olipa tekstiviestisi sitten kauan puhelimessa säilytetty runo rakkaalta tai arkinen kommentti joka kertoo maidon olevan loppu, skräppää tämä viesti talteen. Tekstiviestit saapuvat ja lähtevät, mutta kyllä niidenkin sisältö on usein tallentamisen arvoista - nehän ovat arkea parhaimmillaan!

1250519337_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt kyllä selitykset paikallaan miksi pitää KAppahlin mainos tekstiviesti skräpätä ihan...ööö no ajatus oli että saan käyttää noita uusia vaatestansseja ja tuota kruunua:D!Niin ja tytön albumiin taas yks sivu lisää.ylempi kuva sitten liimattu ihan tuommoseen housujen mukana tulleeseen lappuun,taustapapetin leimailin ite kun en löytänyt muka sopivaa.

ja tekstari on tämmönen jos jotaki kiinnostaa:D!siis hyvin tylsä...''Aurinkoista kevättä KappAhlista!Pe-la 22.-23.5 saat -25 % alennusta kaikista lasten norm.hintaisista tuotteista!Tervetuloa!''

mä inhoan näitä mainosviestejä mutta kun ei saa aikaseksi mennä tämänkään kaupan sivuille ja poistaa tuo mainosjuttu:/!