Käytiin vappuajelulla vähän Ykassa.Olihan siellä porukkaa liikkeellä.Muut söi hampurilaisaterian ja mä kuolasin vierestä:(!Pitää olla niin tarkkana nyt mitä syö kun turpoan niin helposti.Vauva temppuilee mun kans:kahtena iltana jo olen ollut varma et aamuyöllä lähetään mut ei; olenkin aamulla herännyt ja supistuksista ole ollut tietoakaan.Tää on rasittavaa tää oottaminen.Olenkin ollut tänään aivan hermona.Aamulla tekasin sille kypärämyssyn:kyllä sitä onkin tyhmä! On monesti tullu ilmi ,miten hyvä tää netti on,täältä löytyy tietoa mistä vaan.No eilen sit ehin kaikki mun käsityölehet et olisko jotain nopeaa kudottavaa vauvalle ja ei löytyny mieluista...no sit aamulla laitoin googleen:kypärämyssy. no alkohan niitä ohjeita löytymään!tok tok....

hei laitampa kuvaa...tällaisen mannekiinin löysin/tein nyt....Vasara kun on nyt hukassa.....

1516011.jpg1516072.jpgtuon nauhan tein tällä koneella,pitkästä aikaa sillekki käyttöä ,kun tuo korujen teko ei onnistunut multa sillä:(!

Laitampa vielä kuvia hiippareista joita tuolla pihalla on vilistellyt eilisen ja tämän päivän1516092.jpgroskapussi viittana,mustasta kartongista leikattu naamari,netistä tulostettu Batmankuva teipillä kiiinni puserossa,jonku uikkarit,halpahallin pussista leikattu keltaista vyöksi ja äidin sukat jalassa.ja täydestä menee....:)!

1516104.jpgTässä vähän isompi badman ja karhukoplan jäsen tervehtimässä toisiaan...pitkän ajojahin jälkeen.Viitat vaan hulmus kun ne kiersi talon ympäri,karhukoplan jäsenellä ei ollutkaan rahaa laukussa vaan yksi kenkä:O!